Friday, August 22, 2008

برجر الحبش

المقادير
1 بصلة حمراء
فلفل اخضر حراق
بصل اخضر
لحم حبش " ديك رومي مفروم وقليل الدهن
الطريقة
ضعى اللحم على الفلفل الحار على البصل مع ملح وفلفل اسود وكمون مع صلصة ويستشير مع مخفوق بياض بيضتين
اخلطى المكونات جيدا
شكليهم فى شكل اقراض صغيرة
واشويهم

3 comments:

shirry said...

كل عام وأنتم بخير
كل عام وأنتم صائمون
كل عام وأنتم مصلون
كل عام وأنتم قائمون
كل عام وأنتم قانتون
كل عام وأنتم متصدقون
كل عام وأنتم مغفور لكم

ftataljanna said...

ولكم مثلما قلتم

بس اشمعنا هنا يا شيري ماكان فى المدونة الاصلية احسن

ديالا said...

ايه يابنوته الشطاره دي علي فكره انا بحب الجديد في الاكل دايما وياريت لو في اي حاجات جديده تبقي تجيبها ياقمر